До послаблення карантину вже розробили "килимки для соціального дистанціювання" (ФОТО)

Багато країн поступово дозволяють виходити в парки та зони відпочинку – й дизайнери вигадують ось такі рішення.

Килимок під назвою Here Comes the Sun дозволить людям "безпечно соціалізуватися надворі" після послаблення карантину, пише журнал дизайну DeZeen.

Крій виклали в публічний доступ. Килимок призначено для "майбутнього після карантину" з метою, щоб люди й далі дотримувалися двометрової дистанції на пікніках чи засмагаючи з друзями.

"Це додає певний рівень переживань у нашу мабутню взаємодію. Так легко неправильно визначити два метри, особливо коли ми знову надворі соціалізуємось із друзями та родиною. Буде важко пам'ятати про дотримання дистанції".

Here Comes the Sun розроблено як "грайливу відповідь" на цю проблему. Килимки мають допомогти людям зустрічатись і водночас не забувати про дистанціювання.

Наші спостереження за Україною, втім, показують, що може виникнути й інша проблема: нахабне вторгнення до вашого товариства з боку сторонніх з іншої компанії.

Для цього інші дизайнери розробили дещо менш грайливе рішення – ненав'язливе відгороджування від сторонніх, яке позначить тимчасовий кордон:

суспільство архітектура інозмі природа коронавірус

Знак гривні
Знак гривні