Укравтодор встановлює біля Києва системи зважування транспорту в русі

У межах реалізації пілотного проєкту, передбачено встановлення таких пунктів на під’їздах до Києва на дорогах М-03, М-01, М-05, М-07. Цей проєкт планується за два-три роки розширити по всій країні.

За словами Cлавоміра Новака, керівника Державного агентства автомобільних доріг України, цей проєкт відкриває нову еру функціонування дорожньої інфраструктури України – адже за допомогою сучасних технічних заходів ми підвищимо безпеку дорожнього руху, забезпечимо збереження автомобільних доріг від руйнування і дозволимо отримувати достовірну ситуацію про інтенсивність дорожнього руху для планування ремонтно-будівельних робіт, - пише Бізнес-Цензор.

Два з шести майданчиків для автоматичного зважування в русі на дорозі М-06 будуть встановлені з 26.08 по 30.08.

Система WіM має стати частиною загальної системи ІТС (Інтелектуальні транспортні системи).

В рамках реалізації Пілотного проєкту з впровадження системи зважування в русі (WIM) у понеділок, 26 серпня 2019 року розпочинаються будівельно-монтажні роботи перших двох комплексів на дорозі М-06.

Фахівці Укравтодору та Підрядника доклали зусиль, щоб забезпечити мінімальний час виконання робіт на дорозі та обмежень у русі – до 30.08.2019.

Роботи розпочнуться у вечірній час на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп, в напрямку з Києва до Житомира, на комплексах WIM 1 та WIM 2, а саме:

WIM 1: Київська область, Києво-Святошинський район, Дмитрівська с/р, Капітанівка; автомобільна дорога М-06 24 км, координати GPS 50.4437, 30.1935

WIM2: Київська область, Макарівський район, Макарів смт, Калинівка; автомобільна дорога М-06 54 км, координати GPS: 50.416514, 29.770820.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

транспорт автомобілі будівництво

Знак гривні
Знак гривні