Кухарчук із Нацкорпусу відомий тим, що побив ветерана АТО

28-літній лідер "Національного корпусу" в Черкасах, Дмитро Кухарчук, у 2018 побив ветерана антитерористичної операції. Як писали тоді місцеві ЗМІ, ветерану зламали щелепу за вигук "Слава Україні".

На Кухарчука тоді було заведено кримінальне провадження:

Лідера "Національного корпусу" Дмитра Кухарчука та його однодумців звинувачують у побитті ветерана АТО Олександра Бордієнка за вигук "Слава Україні!" у розважальному закладі, - писав тоді Обоз, а також видання Корупція.

Зазначається, що в результаті конфлікту чоловікові зламали щелепу. Більше того, побої були застосовані й до його товариша з дружиною. Про інцидент написав друг потерпілого, також учасник АТО Віталій Мельниченко на своїй сторінці у Facebook.

"Мій товариш, доброволець російсько-української війни був ледь не вбитий у своєму рідному місті лідером "Національного корпусу" в Черкасах Дмитром Кухарчуком і його бандою. Цього так просто не залишимо. Все зафіксовано і передано правоохоронним органам. Тому сподіваюся, що винні будуть покарані! Прошу максимального розголосу!" - написав він.

У коментарі Мельниченко уточнив, що вони разом з побратимом по АТО відпочивали в одному із закладів Черкас. Коли вони вийшли покурити, Олександр Бордієнко вигукнув "Слава Україні!" в честь перемоги боксера Олександра Усика.

За його словами, до них підбігла компанія Кухарчука, звинувативши в гучній поведінці.

"Для них немає нічого святого. І жінок б'ють, і інвалідів. Коли я намагався зняти все на камеру, Кухарчук вибив з моїх рук телефон і почав бити. Потім перекинувся на Сашу і двічі вдарив в обличчя", – додав Віталій Мельниченко.

Нагадаємо, Кухарчука затримали в Черкасах за провокації під час виступу Порошенка.

Дивіться також:


"Нацдружини" Білецького мають сумну аналогію в українській історії. Гайдамацький полк закінчив співпрацею з більшовиками, а потім керівників розстріляли (ТОЧКА ЗОРУ)

протести історія білецький черкащина

Знак гривні
Знак гривні