Поки ГПУ вписується за Коломойського - британський суд заарештував його активи по всьому світу

Націоналізований "ПриватБанк" розпочав судовий процес у Високому Суді Лондона проти своїх колишніх власників та керівників - Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського, Боголюбова та інших на суму понад 2,5 млрд дол США.

Про це йдеться в повідомленні націоналізованого Приватбанку.

"ПриватБанк" розпочав судовий процес у Високому Суді Лондона проти своїх колишніх власників та керівників - Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. 19 грудня 2017 року Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів панів Коломойського та Боголюбова, та шістьох компаній, які їм імовірно належать або знаходяться під їхнім контролем.


Тим часом ГПУ "вписалася" за Коломойського. З олігархом зустрічався Луценко

Наказ про арешт активів було видано на підставі наданих суду детальних доказів, які свідчать, що пани Коломойський та Боголюбов вивели з банку майже 2 млрд. дол. США шляхом проведення низки незаконних операцій, в результаті яких кошти переводились на компанії, які їм таємно належали або знаходились під їхнім контролем.


А тим часом українські суди з готовністю обслуговують Коломойського

Шляхом судового процесу через британський суд ПриватБанк планує повернути кошти, сума яких, разом з процентами, складає понад 2,5 млрд. дол. США.

британія приват банки луценко коломойський суд прокуратура абзац

Знак гривні
Знак гривні