Ілон Маск починає будувати Hyperloop-тунель між Балтимором і Вашингтоном. Швидкість: 1100 км/год

Boring Company планує почати будівництво двох паралельних 20-кілометрових тунелів для проекту Hyperloop у штаті Мерилерд, США, вже в січні 2018 року.

Зараз на місці початку робіт поблизу Балтімора вже встановлено загородження.

Ларрі Хоган, губернатор штату Меріленд, підтвердив, що він працює з Boring Company для створення системи "швидкого електричного транспорту між Балтімором і Вашингтоном".

Будівництво почнеться недалеко від Балтімора. У місцевості між Oriole Park і Camden Yards вже обгороджені ділянки, поруч з якими в наступному місяці почнуться бурильні роботи.

Ідея полягає в об'єднанні двох проектів - власне, системи транспортних тунелів і надшвидкісних поїздів Hyperloop, які повинні рухатися цими тунелями зі швидкістю до 1100 км/год.

До речі, інформація про те, що в Меріленді почнеться будівництво лінії Hyperloop, була оприлюднена одразу після того, як Маск оголосив про покупку другої багатомільйонної бурової установки для Boring Company. Терміни реалізації проекту поки не називаються.

Ілон Маск також заявив: його Boring Company запропонує свій проект будівництва швидкісної траси в Чикаго. Лінія з'єднає аеропорт О'Хара з центром Чикаго.

Новий час

маск сша технології майбутнє транспорт

Знак гривні
Знак гривні