Росія закрила пункт пропуску на кордоні Чернігівської області через бойову тривогу. ОНОВЛЕНО

Росія закрила пункт пропуску в Чернігівські області.

Про це на Фейсбуці повідомляє представник Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"Росія тимчасово призупинила пропуск осіб і транспортних засобів навпроти пункту пропуску «Сеньківка», що на Чернігівщині.

Російська сторона офіційно повідомила керівництво Чернігівського прикордонного загону про тимчасове призупинення пропуску осіб і транспортних засобів у пункті пропуску «Нові Юрковичі» (РФ), що навпроти українського пункту пропуску «Сеньківка».

Як повідомляє Українська Правда, російська сторона пояснює громадянам припинення роботи пункту пропуску "Нові Юрковичі" навпроти українського прикордонного пункту "Сеньківка" у Чернігівській області тим, що в Україні "оголошена бойова тривога".

Про це повідомив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

"Люди повідомляють прикордонникам, що біля російського пункту пропуску "Нові Юрковичі "стоїть поліцейський патрульний пост, який завертає всіх на інші ділянки кордону, повідомляючи їм, що в Україні оголошено бойову тривогу", – сказав Слободян.

При цьому, за його словами, офіційних причин від російської сторони Держприкордонслужба України не отримувала.

Інші джерела, за словами Слободяна, інформують, що на російському пункті пропуску зосереджені збройні люди у відповідній екіпіровці.

"На цей момент пропуск людей і транспорту на цій ділянці як і раніше не здійснюється", – уточнив речник Держприкордонслужби.

чернігівщина кордон україна росія

Знак гривні
Знак гривні