ТЕКСТи проводять 29 вересня дискусію та навчання з користування системою Закупівлі

Як користуватися веб-аплікацією «Закупівлі», в якій зібрана історія держзакупівель з 2008 року, та як усунути недоліки ProZorro? Запрошуємо на дискусію!

TEXTY.org.ua запрошують на публічну дискусію: "Як поліпшити контроль за державними закупівлями в Україні. Системи моніторингу держзакупівель і їх використання в журналістиці та бізнесі".

Журналіст даних ТЕКСТІВ Владислав Герасименко опише функціонал бази даних "Закупівлі", яка поєднує дані із “Вісника державних закупівель”, починаючи з 2008 року, та системи “ProZorro”.

Керівник напрямку журналістики даних ТЕКСТІВ Анатолій Бондаренко пояснить, як використовувати базу "Закупівлі" для роботи журналістів та комерційних організацій. Гості заходу поділяться власним досвідом використання БД “Закупівлі” у журналістиці та бізнесі.

“ProZorro” - інноваційна система, але досконалості немає меж, тому ми також обговорюватимемо, як покращити її роботу. Для оновлення «Закупівель» ми беремо дані з “ProZorro” і знаємо, чого не вистачає системі. Ми вкажемо на вади “ProZorro”, які можуть призвести до некоректних результатів закупівель.

На наші закиди відразу зможуть відповісти представники Мінекономіки. Ми очікуємо директора департаменту регулювання державних закупівель Олександра Стародубцева.

Журналісти, аналітики, активісти та урядовці! Приходьте, буде цікаво.

Коли і де?

29 вересня в Українському кризовому медіа-центрі з 13.00 до 15.00. Хрещатик, 2

Зареєструйтеся!

За лінком, або за телефоном (067) 409 52 03).

На нашому аканті у ФБ вестиметься онлайн-трансляція.

На дискусії очікуємо:

Олександра Стародубцева, директора Департаменту держзакупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

анонс навчання texty тексти закупівлі

Знак гривні
Знак гривні