На навчальному полігоні на Чернігівщині загинули двоє військових

На полігоні в Чернігівському районі стався нещасний випадок, унаслідок вибуху боєприпасу загинули двоє військових. Про це повідомила прес-служба Генштабу ЗСУ, - пише Новинарня.

“Сьогодні, 9 червня, під час перерви в ході обладнання військового полігону (смт. Гончарівське Чернігівської обл.), на неперевіреній ділянці місцевості, де розташовано мішеневі поля, троє військовослужбовців розпалили вогнище, після чого стався вибух невідомого предмету”, – ідеться в повідомленні на сторінці ГШ в соцмережі.

“Внаслідок вибуху троє військовослужбовців отримали поранення. Їх було негайно евакуйовано до медичного закладу у м. Чернігів.

Близько 12:10 двоє військовослужбовців від отриманих травм померли. Стан здоров’я третього військовослужбовця задовільний”, – зазначили в прес-службі.

Повідомляється, що для з’ясування причин та обставин трагедії на місці події працюють комісія військової служби правопорядку та правоохоронні органи.

Представники в/ч зазначають, що розведення багаття було несанкціонованим.

Відомо, що полігон у лісовій зоні під смт Гончарівське належить 1-й окремій танковій бригаді Сухопутних військ ЗС України, яка дислокується в селищі.

На полігоні регулярно відбуваються стрільби з танками, зенітними установками, стрілецькою зброєю тощо.

армія чернігівщина

Знак гривні
Знак гривні