Керівництво Мінінфраструктури йде у відставку

Про намір залишити посади заявили міністр Андрій Пивоварський, а також його заступники Володимир Шульмейстер та Володимир Омелян.

"Зараз я прийняв для себе рішення, що я йду з посади міністра інфраструктури. Це моє персональне рішення та абсолютно усвідомлене. Прошу колег міністрів та прем'єр-міністра не розраховувати на мене в новому уряді, який буде працювати з нового року", - оголосив Пивоварський під час брифінгу.

"Критичний момент - дуже важко керувати галуззю, де оборот майже 100 млрд грн, де півмільйона людей, величезна відповідальність, це дуже важко робити за 6 тисяч гривень. Дуже важко мотивувати людей приходити з ринку в міністерство на зарплату 5,4 тис. грн. Це середня зарплата по міністерству і це найнижча зарплата в Кабміні", - сказав міністр.

На питання, хто може стати новим міністром інфраструктури, Пивоварський відповів, що це має бути людина з досвідом спілкування з політиками.

"Це має бути технократ з великим досвідом спілкування з політикумом. Чоловік, який має більший досвід спілкування з Верховною Радою", - сказав міністр. Після свого звільнення Пивоварський має намір повернутися в бізнес.

У ході брифінгу про намір звільнитися заявили також заступники Пивоварського - Володимир Шульмейстер та Володимир Омелян.

"Я напишу заяву у перший день призначення нового міністра", - сказав Омелян.

"Я вже написав заяву і чекаю рішення Кабміну", - додав Шульмейстер.

пивоварський інфраструктура кабмін

Знак гривні
Знак гривні