Wizz Air Україна таки закривається - зате угорський для нас різко дешевшає

Нема лиха без добра. Ліквідація авіакомпанії “Wizz Air Україна” позитивно вплинула на ціну перельотів на тих рейсах, які після 20 квітня виконуватиме з України Wizz Air Hungary, - пише Cheap Trip.

Станом на вечір 27 березня найдешевші квитки з Києва – 499 грн.

Узагальнена інформація про найнижчі тарифи на маршрутах із/до Києва,
які обслуговуватиме Wizz Air після 20 квітня:

Київ – Катовіце 499 грн.

Київ – Будапешт 629 грн.

Київ – Гамбург/Любек 629 грн.

Київ – Мюнхен/Меммінген 749 грн.

Київ – Кельн 749 грн.

Київ – Дортмунд 749 грн.

Тепер найдешевший переліт Round Trip без членства у Wizz Discount Club – Київ-Катовіце-Київ – коштує 998 грн. (у жовтні 2015 року).

Потрібно враховувати:

якщо ви будете оплачувати гривневою карткою вартість своїх квитків у Wizz Air Hungary, кінцева вартість квитків може виявитись більшою від тих цифр, які показує система бронювання на сайті Wizzair.com.
Річ у тім, що при таких розрахунках даються взнаки конвертація гривні в інші валюти на стороні продавця (за кордоном), комісія за конвертацію, різні обмінні курси банків тощо.

Нагадаємо, що квитки Wizz Air будуть для вас дешевшими, якщо ви станете членом Wizz Discount Club. Найбільші вигоди матимуть ті, хто подорожує не менш як двічі на рік.

Чому опустилися ціни у Wizz Air?
Бо змінилася політика перевезення багажу

Українська “дочка” Wizz Air дозволяла “безплатно” перевозити великий багаж вагою до 32 кг. Насправді ця вартість включалася в загальний тариф.
Натомість за правилами Wizz Air Hungary можна безкоштовно перевозити лише один предмет малої ручної поклажі – габаритами до 42 х 32 х 25 см.
Більші предмети ручної поклажі, а також сумки й валізи, які здаються в багаж, у більшості випадків потрібно оплачувати додатково.

Найнижчі розцінки – на коротших маршрутах, як-то Київ-Катовіце. Як не дивно, в цю категорію потрапляють і рейси Київ-Дортмунд та Київ-Меммінген (Мюнхен).

Якщо оплачувати багаж у процесі бронювання квитка, то перевезти в Катовіце, Дортмунд або Мюнхен “великий” предмет ручної поклажі, вимірами до 56 х 45 х 25 см (в салоні) – обійдеться безплатно, великий предмет багажу – коштує 875 грн.:

ереліт із Києва в Будапешт або Любек (Гамбург) потребує вже більших витрат на перевезення сумок і валіз.

Якщо оплачувати багаж у процесі бронювання квитка, то провезти в Будапешт або Гамбург “великий” предмет ручної поклажі (в салоні) – коштує 350 грн., великий предмет багажу – 1050 грн.:

Крім того, на зниження тарифів Wizz Air з/до України може впливати загалом нижчий рівень цін угорського Wizz Air, який після 20 квітня буде єдиним лоукостовим перевізником під брендом Wizz Air для українців.

транспорт бізнес мандри

Знак гривні
Знак гривні