Відродження совка. Школярів заставлять нести Почесну варту біля Вічного вогню й читати вірш

На хвилі «антифашистської» боротьби партії влади проти українських націоналістів-«фашистів» по всій країні проходять помпезні відзначання 70-ї річниці визволення міст та містечок від німецьких окупантів. Подекуди ця помпезність перетворюється у банальне відродження радянських традицій та вигадування якихось нових, абсолютно безглуздих, заходів.

Дня прикладу, у Києві планують відновити так звану Почесну варту «Пост №1» у Парку Вічної слави біля пам’ятника Невідомому солдатові. Нести ту Почесну варту будуть київські школярі з 28 жовтня по 6 листопада, щодня з 12:00 до 15:00. Батькам школярів доведеться тільки сподіватися на правильність прогнозів синоптиків, що снігу та дощу у ці дні не буде.

А от у Конотопі вигадали дещо новеньке. 25 жовтня о 13:00 на площі Миру зберуть близько чотирьох тисяч учнів місцевих шкіл, щоб ті зачитали вірш, присвячений 70-ій річниці визволення України від фашистських загарбників.

В прес-службі місцевого осередку Партії регіонів називають цю акцію чомусь «флешмобом» й запевняють, що таким чином хочуть встановити рекорд, який зафіксують в Національному реєстрі рекордів України як оригінальну подяку молоді воїнам-визволителям Конотопа.

Школярі декламуватимуть вірш місцевого поета Сергія Холмецького – лікаря Конотопської центральної районної лікарні.

влада мезозой срср

Знак гривні
Знак гривні