У Дніпродзержинську регіоналів лякають білборди з бабусями та інша реклама інтернет-сайту

За наказом губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула вчора було знищено рекламний білборд регіонального інтернет-сайту. До цього регіоналам не сподобався іще один білборд, що рекламував цей же ресурс.

Губернатор Дніпропетровської області особисто вимагав у власника рекламної площини, на якій містився білборд, зняти його, повідомляє Дніпродзержинськ ONLINE з посиланням на джерела.

"Як повідомили з достовірних джерел, власникам Дніпродзержинського білборда (перед в'їздом на міст із правого на лівий берег), де розміщається соціальна реклама, у тому числі й нашого сайту, дзвонив губернатор і в категоричній формі вимагав "розібратися із цим неподобством", - пише видання.

Видання додає, що причиною занепокоєння стало зображення бабусі з котом і підпис: "Взнала, що онук голосував за "регіони", переписала хату на кота".

Видання підкреслює, що "банер не порушує нічиїх прав й не ображає чиєїсь гідності, і вже тим більше - не суперечить чинному законодавству".

"Не менший ажіотаж викликав і один з попередніх бордів, який також наполегливо намагалися прибрати місцеві "регіонали" (у тому числі й незаконно, у темряві)", - відзначає видання.

"Цікаво, чому представники Партії регіонів сприймають ці повідомлення на свій рахунок? Напевно, немає диму без вогню", - припустили автори сайту.

реклама медіа дніпропетровщина цензура

Знак гривні
Знак гривні