Вирізняйся! Школярку з Павлограда запросила на роботу іноземна модельна агенція

Випускниця павлоградської школи Дніпропетровської області Анастасія Фоменко, може стати моделлю.

Нагадаємо, нещодавно вона прославилася в інтернеті через відверте випускне вбрання, а тепер отримала пропозицію від російсько-італійського агентства Soni de Russo.

Компанія готова запропонувати 17-річній Фоменко контракт, повідомляє Кореспондент.net. Керівництво агентства заявило про те, що їх привабили і фігура школярки, і її сукня. У компанії зазначили, що докладуть всіх зусиль, щоб образ Фоменко став упізнаваним в усьому світі.

Відповідь дівчини поки невідома. Фоменко, яка хоче стати журналістом, зараз активно готується до вступних іспитів. Щоправда раніше вона не виключала можливості стати моделлю.

Прикметно також, що на піку обговорення фотографій Фоменко в інтернеті вже проходили повідомлення про те, що дівчину запрошує до зйомок в рекламі великий інтернет-магазин. Однак, сама Фоменко тоді такого запрошення не отримувала.

Дивитися більше фото

Фотографії української випускниці моментально облетіли весь російськомовний інтернет і спровокували бурхливу суспільну дискусію.

Реакція українського Фейсбуку неприємно здивувала агресивним моралізаторством. І лише деякі журналісти виступили на захист свободи кожного вдягатися, як хоче.

Ми бажаємо Анастасії і далі мати мужність аби кидати виклик більшості.

Вбрання дівчини не було вершиною витонченого смаку, але як вже зазначалося у дискусіях смак - справа наживна, а от смілмивість - ні.

Лише не чисельні журналісти

мода суспільство

Знак гривні
Знак гривні