Як стати зіркою? Прийти у білизні на останній дзвінок і викласти фото в соцмережі.

17-річна дочка вчительки з Павлограда Дніпропетровської області стала зіркою інтернету буквально за один день. Вона прийшла на останній дзвоник в панчохах, чорній білизні й в шматку прозорої тканини, яка дещо нагадувала сукню.

Фото, які вона розмістила на своїй сторінці ВКонтакті миттю розлетілися по багатьох інтернет-виданням і навіть потрапили в друковані ЗМІ. Щоправда, дівчині така популярність не дуже сподобалась, тому що вона невдовзі закрила свою сторінку, на якій, до речі, було вказано, що мати Анастасії Ф. працює в тій же школі, де вчилась донька, вчителькою української мови та літератури.

Можливо саме цей нюанс, а також фото дівчини у відвертому вбранні разом з батьками, саме її зробили настільки популярною. Бо відвертих суконь на випускному-2012, судячи зі світлин в тих же соцмережах, не бракувало.

Коменти в соцмережах здивували своїм моралізаторством. Начебто сучасні люди живуть у сучасному світі, але відчсуття таке, що обговорюють "аморалку" на комсомольських зборах. Або обговорення довжини волосся на лінійці в радлянській школі. Раптом Фейсбук перетворився на колективну Комісію з моралі.

Несмак дівчини очевидний, але у вільному суспільстві це зовсім не привід обговорювати професію батьків. Та й звідки у дівчинки з провінційного містечка може взятися витончений смак, якщо візуальний треш оточує її скрізь від ланшафтів рідного міста до програм на телебаченні?

Але саме фото Анастасії стало основою для багатьох фотожаб, що одразу ж заполонили інтернет.

Ще кілька цікавих суконь з випускного-2012:

Фотожаби:

І фото для порівняння, як може виглядати схожа сукня.

мода фріки суспільство

Знак гривні
Знак гривні