Кільчицька зізналася, що співпрацювала з КДБ. Тільки не каже, що там робила

- Ірено Реонольдівно, Кирило Куликов розповів про вас багато, м'яко кажучи, недоброго - зокрема, стверджував, що ви працювали повією в КДБ. І навіть погрожував показати фільм «Повії на службі КГБ», де, за його словами, фігуруєте і Ви. І нібито признаєтеся, що вербували агентів?

- Це дуже хороший фільм, і я пишаюся тим, що в цьому фільмі я знялася з відомим російським актором Михайлом Козаковим і режисером Андроном Кончаловським. Як завжди, я потрапила не в найгіршу компанію.

Я хочу сказати, що Куликов - непорозуміння - це зрозуміло. Це - людина, яка в житті нічого не добилася. Він тільки й може робити те, що ходити і вимагати гроші. І нічого такого, щоб мене образило, з його уст я не почула і не почую, тому що для мене він - не чоловік. Я не сприймаю його навіть, як нормальну людину.

І, якщо б у нього було хоча б три звивини в голові, він би розумів, що жінок використовували, скажімо, в якихось інтимних послугах з метою отримати якийсь результат.

Так, я працювала в КДБ, але з моїм характером тільки божевільний міг би направити мене на таке завдання.

Я б зірвала будь-яку операцію через це.

- Якщо не секрет, а чим ви займалися в КДБ?

- Я займалася в КДБ тим, щоб такі ідіоти, як Куликов, його ляльковод Луценко та інші подібні до них не допускалися до влади в Україні. І коли я цим займалася, таких ідіотів у влади не було.

Дякуємо за наводку: ІнфоКорн

На "Обозі" можна подивитися ще одну частину відео

відео кдб срср фріки Черновецький київ

Знак гривні
Знак гривні