Відео дня. Снайпер 11 годин пролежав у засідці для ліквідації російського офіцера

Прикордонник "Красівий" 11 годин пролежав у засідці, щоб ліквідувати російського офіцера. Історію снайпера розповіли у Державній прикордонній службі України.

Свою майстерність та бойовий досвід прикордонник здобував на бойових позиціях під Мар’їнкою, Пісками, Лиманом. Боєць мобілізувався майже з перших днів після початку повномасштабного вторгнення рашистів.

Працював марксмен-прикордонник по ворожих кулеметниках, зв’язківцях, а найдовше довелося вистежувати російського офіцера. У росіян тоді була ротація, і «Красівому» треба було визначити, хто з них командир. «Після 11 годин спостерігання мені вдалося з першого пострілу влучити у ціль», – резюмує результат «Красівий».

В арсеналі прикордонника дві гвинтівки: перша – вітчизняна UAR-10, що здебільшого призначена для знищення живої сили противника. Інша – американського виробництва Desert Tech HTI, яка може пробити БТР і БМП.

Снайпер розповів, що часто доводиться працювати в екстремальних умовах, але до примх природи «Красівий» за час війни суттєво пристосувався. «За весь час перебування на передовій мій організм вже адаптувався та загартувався, навіть при досить низьких температурах я не мерзну», – каже прикордонник.

війна люди прикордонники снайпер відео дня

Знак гривні
Знак гривні