Twitter назавжди заблокував Трампа

Twitter заявив, що назавжди припиняє дію аккаунта Дональда Трампа @RealDonaldTrump "через ризик подальшого підбурювання до насильства".

Про це повідомляє УП.

Напередодні бану Трамп мав 88.7 млн підписників у Twitter.

Рішення назавжди забанити Дональда Трампа було прийнято "після ретельного вивчення нещодавніх твітів з облікового запису @realDonaldTrump і контексту навколо них".

У ніч штурму Капітолія соцмережа заблокувала аккаунт Трампа на 12 годин і попередила, що якщо він знову порушить правила платформи, профіль забанять назавжди. Але повернувшись, він продовжив сіяти дезінформацію.

Результат насильницького протесту трампістів – четверо загиблих. Звинувачують Трампа

7 січня Facebook та Instagram забанили Трампа аж до інавгурації Джо Байдена (20 січня).

Після цього публікації в офіційному твіттер-акаунті @POTUS (абревіатура від President Of The United States), які майже відразу були видалені, критикували рішення Twitter про блокування особистої сторінки Трампа.

"Як я вже давно говорив, Twitter пішов все далі і далі в заборону свободи слова, і сьогодні ввечері співробітники Twitter скоординували з демократами і радикальними лівими видалення мого аккаунта зі своєї платформи, щоб змусити мене замовкнути", – дезінформував Трамп на офіційному акаунті президента США.

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

інтернет трамп безпека курйоз сша соцмережі

Знак гривні
Знак гривні