На Одещині водій убив велосипедиста й намагався втекти з тілом у багажнику

На Одещині водій збив на смерть велосипеда і, щоб приховати злочин, поклав тіло у багажник і намагався втекти з місця події.

За попередньою інформацією, ввечері 2 січня на трасі біля Великої Михайлівки 30-річний водій автомобіля Mercedes наїхав на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП постраждалий загинув на місці події.

Водій автомобіля, щоб приховати злочин, поклав загиблого у багажник і намагався втекти з місця події. Проте за півтора кілометри потрапив у ще одне ДТП, наїхавши на перешкоду, – пише УП із посиланням на пресслужбу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Водія затримали і доставили до медичного закладу для проходження огляду на стан алкогольного і наркотичного сп’яніння. Про результати наразі не повідомляється.

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

абзац автомобілі транспорт одещина кримінал

Знак гривні
Знак гривні