Фото дня. Один із підсумків президентства Трампа – пресконференція на обшарпаній парковці

Вчора персональний адвокат Трампа та інші провідні учасники його виборчої кампанії дали термінову пресконференцію у Філадельфії у відповідь на те, що провідні телеканали проголосили Джо Байдена обраним президентом. Конференція пройшла у дуже незвичному місці, на парковці фірми з ландшафтного дизайну під назвою "Чотири сезони", поруч із секс-шопом та крематорієм.

На пресконференції Руді Джуліані намагався збиткувати з рішення всіх провідних телемереж назвати Байдена обраним президентом, але це не головне.

Головним питанням було – чому конференція проходить у такому місці? Див. фото внизу

Найпопулярнішою версією є наступна: Трамп оголосив про місце проведення конференції до того, як його помічники домовилися із готелем із такою самою назвою – "Чотири сезони". Однак з якоїсь причини готель не зміг чи не захотів надати приміщення, тож кампанія Трампа, щоб зберегти обличчя, почала шукати і знайшла місце з такою ж назвою. На горе, воно виявилося не дуже представницьким: на тлі обдертих стін, поруч із крематорієм та секс-шопом.

Інший варіант – з готелем домовилися, але хтось із організаторів переплутав адресу через схожу назву і помилково спрямував туди пресу, є менш ймовірним. У будь-якому разі політичні оглядачі вважають цю подію дуже символічною для всього президентства Трампа.

курйоз трамп прес-конференція

Знак гривні
Знак гривні