Про самотні бюлетені і Німого Привида

Нетривала, але епічна комітрагедія

«ПРО САМОТНІ БЮЛЕТЕНІ І НІМОГО ПРИВИДА»

Ця історія ще не трапилась, але

була пророкована колом надзвичайно могутніх провісників, які вберегли і культивували майже втрачену чарівну силу – інтелект.

Провісники віщували, що настане день Великого Вибору і Малої Альтернативи. В цей день на допомогу людям прийдуть «бюлетені» - химерні ерзаци інтелекту, які, втім, якщо використані за призначенням, вмирають, але додають людині справжню частинку цієї чарівної сили. Але провісники попереджали й про те, що на заваді цьому дню може стати Німий Привид із своїми вередливими і потворними слугами – «волітатями».

Німий Привид лишався головним ворогом людей і провісників. Він був геть позбавлений інтелекту, а тому не знав, що казати і робити, через що тільки презирливо посміхався, мичав, лякав людей своїм великим розміром й пикою, і дурив їх своєю ефемерністю.

Німому Привиду вдалося надурити й залякати більшість людей, і відняти їх інтелект, але ані він, ані його волітаті не знали як його використовувати, а тому він просто марнувавсь.

Це призвело до жахливої кризи, люди змінили богів, розмір одягу і громадянство, а в країні запанувала епоха Мояхатазкраїзму.

Покласти кінець цій епосі, згідно останнім пророцтвам і трендам, можливо буде лише, якщо в день Великого Вибору і Малої Альтернативи всі люди використають свою бюлетені і повернуть собі згустки викраденого і видуреного інтелекту.

Тоді передвісники, окрилені такими подіями і енергетиками РедБул, й оргазмуючи від масового просвітлення, зможуть вийти на вирішальний бій із Німим Привидом та волітатями, і розпочати останню операцію з відновлення інтелектуальних потужностей людей – тотальну розбудову у****нської національної автентичності (назву зашифровано в цілях конспірації). Операцію, яка, на знак тотального знищення епохи Мояхатазкраїзму і падіння володарювання Німого Привида, отримала підпільну назву «Т.Р.У.Н.А.»

Але, коли настав день Великого Вибору і Малої Альтернативи, багатотисячний фронт бюлетенів так і не дочекався своїх утилізаторів, був схоплений і інтернований волітатями.
Ці події породили ціле нове покоління людей – покоління самотніх бюлетенів. Епоху ж охрестили «епохою вибору в екзилі».

І це була зовсім нова труна, не та ТРУНА, на яку сподівались передвісники, це була труна для інтелекту і розуму.

Інтернованих бюлетенів направили на розподіл.
Їх шматували, різали на кавалки, розривали між собою волітаті, які перетворювали крихти інтелекту з бюлетенів на брудну матерію – лавезію.
Ця матерія, як ефір, створювала навколо волітатів щільне гало, яке захищало від будь-чого й надавало їм додаткової сили для залякування і дуріння людей.

В решті решт людей так залякали і надурили, що вони зволіли віддати всі залишки інтелекту, майно і навіть компот з обіду, лише б їх лишили самих. Відстояти вдалось, хіба що, право не віддавати цнотливих заміж за волітатів, це питання тимчасово відклали і лишили людей у спокої.

Коли не маєш клепки, то і до спокою невибагливий, дайте просто жити – дивитись шоу дарувань, слухати Пєтю Овала, напиватись до вереску й шукати винних по кухнях.

Інтерновані самотні бюлетені ж, з тих, що залишились, тяжко працювали за безцінь на волітатів, і мріяли, що епоха вибору в екзилі колись скінчиться, і люди потребуватимуть їх, паперових скрижалей альтернативи, приймуть їхню інтелектуальну пожертву, і їх існування, врешті, набуде сенсу.

А тим часом, провісники тихо викурювали плани з операції «Т.Р.У.Н.А.», змінювали статуси в соціальних мережах і обговорювали, чи варто, взагалі, влаштовувати ще один день Великого Вибору і Малої Альтернативи.

Із такою кількістю накопиченого, але нікому непотрібного інтелекту, їх надто вже спокушали заморські терени.

Ця історія ще не трапилась, але

Блог: Семен Запобіжник вибори 2012 політика голосування вибори бюлетені диктатура права людини

Знак гривні
Знак гривні