Біля фронту збудували модульне містечко для військових (ФОТО, ВІДЕО)

Військовослужбовці 26 окремої бригади ДССТ (Державної спеціальної служби транспорту) побудували перше модульне містечко площею 5 гектарів для військових, що дислокуються поблизу фронту.

Вартість усіх робіт оцінили у 30 млн гривень, 13 з яких пішло на облаштування території – проведення комунікацій (огорожа, освітлення та каналізація), підготовка території та інше. Решта – на створення самих модулів.

Польова база модульного типу не стаціонарна, і в разі потреби її за тиждень можна перевезти та розгорнути на новому місці, - передає Український мілітарний портал із посиланням на Спецкор:

Модульне містечко для військових поблизу фронту розпочали будувати минулого року військовослужбовці 26 окремої бригади ДССТ на території, що розташована на другій лінії оборони на Донбасі.

Перед цим для розміщення особового складу використовувались різноманітні будівлі з різним призначенням, частіше за все ці будівлі були непристосовані для проживання людей.

У майбутньому в Міністерстві оборони обіцяють зведення додаткових аналогічних польових баз модульного типу для українських військовослужбовців, що несуть службу на Донбасі.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

армія донеччина будівництво

Знак гривні
Знак гривні