Надто вдягнутий, як на оргію: соцмережі іронізують щодо БДСМ Нефьодова

6 лютого видання Страна опублікувало відео, на якому очільник Державної митної служби України Максим Нефьодов бере участь в БДСМ-вечірці в одному з нічних клубів Києва.

До речі, джерело характерне. Свого часу ми дослідили:

Інформацію про "записи Гончарука" найактивніше поширювали проросійські сайти, які пов'язують з Медведчуком - а перший "злив" з'явився на Страні (Інфографіка)

Ось як це подали:

На ролику, опублікованому Страна.ua, видно, як голова Митної служби Максим Нефьодов бере участь в шоу з елементами БДСМ: спочатку танцює і обіймає одну з піджейок (PJ — танцюристи або танцівниці, що розважають гостей закладу шоу-програмою), а потім капає на неї свічним воском.

Видання стверджує, що вечірка проходила у так званій «секретній кімнаті» De Sad київського елітного клубу Queen. Фотографії з шоу з цієї зони відсутні. На офіційній сторінці закладу в Facebook зазначено, що це «місце, в яке багато хто хоче потрапити, але потрапляють лише обрані».

Опублікований ролик з керівником митниці викликав як осуд, так і відгуки з гумором, - пише видання Новий час.

Журналістка НВ Олександра Горчинська свого часу відвідала одну з таких БДСМ-вечірок: в її правилах зазначалося, що все відбувається з обопільної згоди учасників, а секс і повне оголення заборонені.

«Все відбувається добровільно, і це — головне. Ви можете просто прийти і поспостерігати за всім збоку, а можете спробувати щось, наприклад, шибарі або ігри з воском. Можливо, щось із цього згодом вам захочеться привнести у своє сексуальне життя», — відзначала в коментарі НВ організаторка подібних тематичних вечірок Юлія Васильєва.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

соцмережі курйоз нефьодов

Знак гривні
Знак гривні