Заява Зе депутата про собак і комуналку породила сотні мемів (ДОБІРКА)

Звісно, найправильніше сказав "Нафтогаз": "У держбюджеті цього року передбачено близько 50 млрд грн живих грошей на часткову оплату платіжок для родин, яким складно оплачувати повну ціну. Понад 130 млн грн щодня, уявіть собі цю суму!" Тобто, проблеми немає. Але українці бачать велику суму в платіжці й обурюються, навіть не усвідомлюючи, що у них є субсидія. Не знає цього і нардеп, член парламентської фракції партії "Слуга народу" Євген Брагар – в ефірі ток-шоу він запропонував пенсіонерці продати собаку, аби сплатити борги за комунальні послуги. А якби був відповідальним і мінімально підготовленим політиком, то мав би просто й доступно розповісти про субсидії, які виділяє уряд його політичної сили.

Заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук від імені керівництва фракції вибачилася за слова депутата, проте було пізно:

Нижче – лише невелика частина й лише зібраного в коментарях у Ганни Довбах:

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

маразм жкг курйоз зеленський брагар гумор інтернет

Знак гривні
Знак гривні