Слугу народу Ткаченка звинуватили у володінні віллою в заповідній зоні Труханова - той заперечив, каже що орендує

Активіст Ярослав Бондаренко заявив про те, що нардеп з фракції "Слуга народу" володіє віллою в заповідній зоні Києва. Ексдиректор холдингу 1+1 Олександр Ткаченко справді проживає на віллі в заповідній зоні Києва на Трухановому острові:

7 жовтня народний депутат від "Слуги народу", ексгендиректор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко подав декларацію кандидата на пост глави Київської міської державної адміністрації, але в декларації не вказано віллу на березі Дніпра в заповідній частині Києва на Трухановому острові.

Ця територія належить до рекреаційної зони і перекриває вільний прохід громадян до річки Дніпро, що заборонено законодавством:


ВКРАДЕНИЙ ДНІПРО - у киян забирають річку

У свою чергу, народний депутат України Олександр Ткаченко спростував інформацію про те, що є власником вілли в заповідній зоні Дніпра в Києві, на Трухановому острові.

У коментарі Цензору Ткаченко сказав: "Заява, що будинок належить мені й не задекларований - повна нісенітниця і домисли. Я неодноразово бував на Трухановому острові, займався спортом. Місце чудове, тому цього року ми з дружиною зняли на літній період там будинок. Договір оренди підписали на півроку ще у травні".

Цікаво, як він туди щодня добирається, невже на самокаті? Адже офіційно проїзд автівок на Трухановому острові заборонено.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

корупція ткаченко екологія дніпро місто київ

Знак гривні
Знак гривні