Зе МЗС навіть не реагує на чергові російські колони на Донбасі

Вчора ми опублікували матеріал про чергове вторгнення російських колон на Донбас під виглядом "гумконвою", - пише співзасновник Informnapalm Роман Бурко. - Жодної реакції від МЗС України в бік публічного осуду дій РФ не відбулося.

InformNapalm звертав увагу Міністерства закордонних справ України та особисто пана Вадима Пристайка про необхідність реакції від МЗС на такі "гумконвої", які свідчать про гібридні російські ворожі дії.

Також ми наводили приклади реакції міжнародної спільноти на такі вторгнення з перших днів і навели приклади OSINT-досліджень, які вказують, що російські військові використовують ці колони для виконання спеціальних завдань. Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm неодноразово фіксувала, як кадрові російські військові, зокрема, спецпризначенці під прикриттям МНС Росії, нелегально перетинали український кордон. Було встановлено, що військові 108-го десантно-штурмового полку РФ брали участь у “гумконвоях” на Донбас. Також один із військовослужбовців 22-ї бригади спеціального призначення ГРУ Росії, який брав участь в операції з захоплення Криму, згодом був помічений як учасник “гуманітарних конвоїв” під прикриттям МНС Росії. Також InformNapalm викривав, як військовослужбовці 69-ї бригади МТЗ Збройних сил Росії возять “гуманітарку” на Донбас під виглядом МНС.

Жодної реакції від МЗС України в бік публічного осуду дій РФ не відбулося. Ось така дипломатія з присмаком замовчування та поступової капітуляції...

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

назад пристайко росія капітуляція агресія

Знак гривні
Знак гривні