Доля Клиха - застереження для прихильників руського миру. Нема гарантії, що росіяни не оголосять фашистами і їх

Звільнений український заручник Кремля Станіслав Клих у минулому був членом різних проросійських організацій України. Він повернувся в Україну, і ми бачимо абсолютно зламану людину з покаліченою психікою. Росіяни 5 років без жодної осмисленої причини тримали в тюрмі й мучили фактично "свого".

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав журналіст Денис Казанський, - передає Цензор.

"Коли Клиха засудили, у багатьох склалася думка, що відбувається вистава, і росіяни таким чином просто створюють своєму агенту ореол політв'язня, щоб потім повернути його в Україну з красивою легендою і 100% впізнаваністю. Приблизно за тією ж схемою, яку провернули з Надією Савченко. Але час минав, а Клиха не звільняли. А тепер Станіслав Клих повернувся в Україну, і ми бачимо абсолютно зламану людину з покаліченою психікою, яка втратила глузд у полоні. Тобто, росіяни 5 років без жодної осмисленої причини тримали в тюрмі й мучили фактично свого. До того ж, серед усіх українських політв'язнів Клиха, якого й політв'язнем назвати важко, катували найбільше. Ніхто інший не повернувся з полону в такому стані", - зазначив Казанський.

"Якась неймовірна дикість. П'ять років у Росії просто ні за що пресували свого ж прихильника, активіста проросійських рухів, якого кинули до в'язниці за надуманими обвинуваченнями, нібито за те, що він воював у 90-х на боці чеченців. При цьому, Клих багато разів бував у Росії до 2014 року. На його сторінці у ВК безліч фотографій із Москви, Сочі, Ростова тощо, але тоді ніхто й не думав його затримувати. І що найдивовижніше - за Клиха жодного разу не заступився ніхто з його колишніх соратників і знайомих по Партії регіонів, типу Олени Бондаренко або Володимира Корнілова. Ніхто з цих людей за весь час не сказав: "Гей, ви що, це взагалі наш, я його знаю, чого ви його пресуєте?" Так мовчки й спостерігали, як Росія калічить їхнього однодумця ні за що. Мовляв, якщо катують, значить так треба. Значить, є за що", - додав журналіст.

"Насправді це все, що потрібно знати як про саму Росію, так і про гнилу проросійську тусовку в Україні, яка трохи менше ніж повністю складається з підлих боягузів і хробаків. Пам'ятайте, навіть проросійська позиція не гарантує, що завтра вас не оголосять фашистом і не катуватимуть свої ж російські братушки. Ще один гарний урок усім українцям, які хворіють ідеями "русского мира". Завтра на місці Клиха може бути хто завгодно. Як бачимо, своїх вони катують навіть з подвоєною ретельністю. Розтоптують до напівживого стану. Хто бачив, яким Станіслав Клих виходив із літака в Києві, тому є над чим задуматися", - резюмував Казанський.

донеччина крим кремль луганщина окупація змі анексія репресії

Знак гривні
Знак гривні