Суд виправдав відомого беркутівця, який бив людей на колонаді стадіону Динамо, що підтверджено відео (ВІДЕО)

Суд виправдав Андрія Хандрикіна. Це харківський беркутівець, якого обвинувачували в катуванні на колонаді стадіону Динамо двох майданівців. Один з них був неповнолітнім. Обидвоє сильно постраждали, тілесні ушкодження одного визнано тяжкими.

Двоє інших обвинувачених у цій справі - Мастега та Войлоков - втекли з іншими харківськими беркутівцями в РФ.

Суддя Дніпровського суду назвала ряд доказів неналежним, зокрема судово-медичну експертизу потерпілих. Суд також залишив цивільні позови двох потерпілих без розгляду

Потерпілим, незважаючи на стан, після побиття намагались намалювати кримінальну справу. Фейкові рапорти про їх "злочини" вигадували і підписували їх же катувальники.

Відео епізоду нижче. Про цей епізод довго ходили чутки, що потерпілі загинули, настільки жорстоким було побиття:

Текст: Ольга Худецька

«Суд вважає за доречне ухвалити виправдувальний вирок для обвинуваченого (Андрія Хандрикіна — ред.). За наслідками судового розгляду не було доведено, що він вчинив цей злочин. Хандрикіна визанано невинуватим», — йдеться у рішенні суду, яке зачитала суддя Оксана Бірса. Обвинуваченого Хандрикін на судовому засіданні не було, - уточнює Громадське.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

беркут майдан справимайдану суд абзац

Знак гривні
Знак гривні