Партія Слуга народу з розумінням ставиться до обзивання своїм депутатом журналістки

Партія "Слуга народу" вибачилася перед журналісткою НВ Ольгою Духнич за образи з боку обраного депутата Максима Бужанського, але при цьому заявила, що розуміє реакцію свого представника.

Про це йдеться у фейсбуці "Слуги", - передає ЛБ.

"Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського щодо журналістки журналу «Новое время». Керівництво партії і фракції «Слуги народу» попросило пробачення у пані Духнич. Разом з тим ми розуміємо, що висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського були, хоч і надмірною і неетичною, але доволі зрозумілою реакцією на оціночні судження щодо особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР і певних українських політиків", - сказано в повідомленні.


Обраний "Слуга народу" обізвав журналістку НВ "черговою тупою вівцею". Двічі

"Слуга народу" вважає, що журналісти повинні утримуватися від оціночних суджень, тому що вони призводять до "наклеювання ярликів і упередженого ставлення до політиків, які ще навіть не почали каденцію як народні обранці".

Нагадаємо, журналістка Ольга Духнич під час інтерв'ю з головою "Слуги народу" Дмитром Разумковим запитала, чи згодна партія розділити репутацію з такими людьми, як "Максим Бужанський, який ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича".

Бужанський у відповідь написав у телеграмі: "Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ".

скандал Рада зеленський бужанський змі

Знак гривні
Знак гривні