Кріпосний театр так кріпосний театр. 95 квартал ніби й жартує про Зеленського - а виходять лестощі (ВІДЕО)

В Одесі 13 серпня відбувся концерт "Кварталу 95", на якому вперше було показано пародію на президента Володимира Зеленського. Раніше він був провідним артистом шоу, тепер його грає актор Юрій Великий.

Під час концерту жартували в тому числі над головою Офісу президента Андрієм Богданом. Зокрема, артисти «Кварталу» обіграли, як останній постійно підказує главі держави.

Концерт відбувся на Морському вокзалі в Одесі, в ефірі його покажуть на День Незалежності.

У жарті про Зеленського більше дістається його політичним опонентам – як завжди, Тимошенко, а тепер і Порошенку. Всі начебто дуже бояться Зеленського:

Більше відеоуривків на Радіо Свобода

«Я би злітав на Балі, кажуть там гарно», – говорить Євген Кошовий у ролі Кличка. «Хлопці, які Мальдиви, які Балі. Ви ж багаті люди, можете собі й Одесу дозволити», – жартує у відповідь Юрій Великий в образі президента Зеленського. З цього розпочався великий концерт «95-го кварталу» в Одесі.

Також у жартах відбувається щось схоже на піар – коли президент наче "не по дівчатках" – але згадують, як він звільняє митників і поліцію. Те, що подобається "простим людям".

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

зеленський гумор пропаганда

Знак гривні
Знак гривні