Тексти оголошують конкурс на вакансію журналіста

Нам потрібен журналіст, який уміє писати репортажі на різні теми та знається на політичному й суспільному житті. Основна робота - писати лонг-ріди, тобто, довгі статті чи репортажі.

В ідеалі:

Нам потрібен журналіст, який може вивчити усі точки зору і факти, розібратися й написати, що ж відбулося насправді.

Нам потрібен журналіст, який може динамічно та цікаво викласти зібрані факти чи знайдену історію. Журналіст, який знає прийоми письма і використовує їх на практиці (не тільки писати та скорочувати, хоча й це важливо вміти).

Нам потрібен журналіст, який прагне побачити нестандартний ракурс висвітлення проблеми і запропонувати тему, яку до нього ще ніхто не зумів віднайти.

Вимоги:

- Мінімум річний досвід регулярного написання репортажів чи статей в одному із загальноукраїнських видань (робота на стрічці новин чи на телебаченні не є потрібним досвідом).
- Робота в редакції на повний день
- Співпраця з іншими виданнями під час роботи в "Текстах" не дозволяється.

Обов'язки:

- Підготовка грунтовних статей та репортажів.
- Виконання поточних завдань, які виникають у редакції.
- Підготовка текстової частини проектів із журналістики даних у співпраці з журналістами даних (наприклад, аналіз даних показує цікаву аномалію, дата-журналісти виявили це в даних, а репортеру потрібно поїхати на місце і розібратися).

Умови праці:

- Ринкова зарплата без затримок
- Офіс в центрі Києва

Щоб узяти участь у конкурсі, надсилайте своє резюме, лінки на матеріали та мотиваційний лист про те, чому ви хочете працювати саме в Текстах на нашу пошту
texty.org.ua(@)gmail.com з темою листа Вакансія журналіста.

Після перегляду резюме, мотиваційних листів та статей аплікантів ми запросимо кандидатів, які пройдуть відбір, на співбесіду в редакцію - орієнтовно, після 15 липня.

редакційне

Знак гривні
Знак гривні