В дусі епохи: Гарік Корогодський піде в мери Києва і спеціально для цього набуває громадянство України

Схоже, він "підгодовує" бідних не просто з філантропії, як здавалося досі. Відомий бізнесмен планує перенести КМДА на лівий берег Дніпра і зробити паркування у центрі міста дорогим.

Епатажний вигляд - візитівка Корогодського

Корогодський, який має громадянство Ізраїля, запевнив, що зараз проходить процедуру набуття українського громадянства і вже цієї суботи очікує на новий паспорт.

Бізнесмен збирається продемонструвати, що робота мера може бути «легкою і веселою».

Днями Корогодський також написав у Facebook про свої перші кроки на посаді очільника міської адміністрації.

«Один із найменш популярних – зробити перебування автомобіля у центрі міста не просто дорогим – дуже дорогим. Так, розумію, для цього потрібен розвинутий міський транспорт, він також у пріоритеті. Але першими підуть парковка й обов’язкові великі штрафи», – заявив він.

Вибори мера Києва мають відбутися у 2020 році. Під час виборів мера Києва у 2015 році Корогодський запустив фіктивну передвиборчу кампанію з гумористичними гаслами. Але сам не висувався через відсутність громадянства.

Корогодський є засновником благодійного фонду «Життєлюб», який допомагає соціалізуватися літнім людям. Фонд відкрив у Києві мережу пунктів безкоштовного гарячого харчування «Обід без бід».

Корогодський також є власником ТРЦ Dream Town на Оболоні.

За матеріалом Хмарочоса.

вибори-20 київ курйоз корогодський

Знак гривні
Знак гривні