Хроніки реваншу. Чиновник Януковича Портнов уже готує заяви про «злочини Порошенка» та депутатів БПП й НФ

Колишній заступник голови АП ставить п'ятому президенту України у провину введення воєнного стану та угоду з суднобудівним заводом.

Колишній заступник глави адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрій Портнов, який днями повернувся в Україну та якого тут охороняють орли Авакова з автоматами, заявив, що найближчим часом планує подати кілька заяв про злочин проти Петра Порошенка. Про це він сказав в інтерв'ю каналу Newsone.

"У найближчі дні ми виступимо з першими заявами", - заявив Портнов.

За його словами, першою буде заява "про захоплення влади і державну зраду, а також перевищення повноважень екс-президентом Порошенком".

"На наш погляд, діючи в корисливих інтересах з метою захопити владу для наживи і розподілу фінансових і природних ресурсів, Порошенко спробував ввести воєнний стан. Для цього він приніс в жертву українських моряків", - заявляє Портнов.

Друга заява проти Порошенка буде стосуватися суднобудівного заводу (кузня на Рибальському), який раніше знаходився в його власності, сказав Портнов.

"Ми добре знаємо, що ніякий Сергій Тігіпко не купував цей актив за 300 млн доларів. Незважаючи на це, і в Національній комісії з цінних паперів ця угода пройшла, і в декларації у Порошенка вона пройшла", - сказав Портнов.

Він вважає, що правоохоронні органи будуть змушені розслідувати ці заяви.

Він також вважає, що кримінальні справи можна відкривати на всіх членів фракцій Народний фронт і БПП.

Ліга

янукович портнов реванш

Знак гривні
Знак гривні