Коломойський назвав єдиного міністра, який «повинен» лишитись. І прізвище передбачуване (ВІДЕО)

На думку олігарха, Арсен Аваков – єдиний достойний міністр в нинішньому Кабміні, й він повинен залишитися на своїй посаді в новому уряді. Раніше Коломойський уже говорив про те, як "вони з Аваковим уболівали" за Володимира Зеленського.

Про це олігарх заявив у інтерв'ю Bihus.info, яке можна подивитися нижче.

"Я вважаю, що це найуспішніший професійний міністр за всі останні 5 років. І найменш скандальний, практично не скандальний. І який зробив реформу, що так-сяк працює", - сказав він.

"Він якийсь стабілізуючий фактор. Все, що не відбувалося в країні, він наче фундамент якийсь, у мене таке відчуття", - сказав Коломойський, додавши, що Аваков є "фактором стабільності в країні".

"І Турчинов такий же", - додав він.

Коломойський також заявив, що готується повернутися в Україну з Ізраїля після інавгурації Володимира Зеленського.

"Чекаю офіційного оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку, а не Зеленському... Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що казатимуть, скільки олігархів повернулися за Порошенка – Коломойський, один є. Я хочу щоб рахунок на табло змінився і записали моє повернення Зеленському", - сказав він.

Тимошенко просила

Коломойський заявив, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зверталася до нього з проханням про підтримку на президентських виборах. Олігарх запевнив, що не допомагав їй.

"Вона зверталася, але знала, що ми не можемо. Ми відразу сказали, що не можемо", - сказав Коломойський.

За його словами, він також не надавав фінансову допомогу Тимошенко через третіх осіб. "Ось я вирішив би черрез когось давати свої гроші. Я буду завжди заручником у цих людей", - зазначив бізнесмен.

Коломойський розповів, що було багато охочих фінансово допомогти Тимошенко. "У Тимошенко черга стояла, щоб дати їй гроші", - заявив олігарх.

Коломойський також розповів, що Тимошенко не телефонувала йому після виборів. "Напевно, була засмучена результатом", - припустив він.

аваков зеленський коломойський

Знак гривні
Знак гривні