Лукашенко звільнив губернатора за Освенцим обісраних корів (ВІДЕО)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, як то прийнято за його режиму, під час робочої поїздки до Могильовської області відвідав молочно-товарний комплекс "Слижі" та побував у кількох корівниках.

Президент обурився умовами, в яких утримуються тварини, а також відсутністю порядку у виробничих приміщеннях, - передає ЛБ.

"Якщо людина не розуміє, що це Освенцим, а ви її ставите керівником холдингу, я вас взагалі не розумію", - обурився Лукашенко.

"Ви що, хворі? Це ж Освенцим! Якщо вони хворі, тут має бути чисто і сухо. Вони ж паскудять одна на одну, стоять одна на одній. Тут повинна стояти людина і постійно чистити. Ти подивися на цю худобу! Вона ж вся обісрана, на шерсті закоріло все", - обурився президент.

Як пише "Хартия-97", після візиту в корівники Лукашенко звільнив губернатора Могильовської області Володимира Доманевського.

Також на місці були знижені на посадах: голова Шкловського райвиконкому Василь Вітюнов - став керівником агрохолдингу "Купалівське"; помічник Лукашенка у Могильовській області Геннадій Лавренков - буде виконувати обов'язки голови райвиконкому; виконувати обов'язки голови Могильовського облвиконкому наразі буде його нинішній перший заступник Микола Коротін.

"Щоб на столі лежав список всіх, хто мене тут супроводжував. Крім губернатора та інших, тут ще були конкретні люди, які повинні за це відповідати, - сказав він. - Леоніде Васильовичу (Леонід Анфімов, голова Комітету держконтролю), порушити кримінальну справу за всією суворістю закону. Винен - наручники і відразу в слідчий ізолятор", - сказав президент.

Нагадаємо, раніше Лукашенко поскаржився на пияцтво в уряді Білорусі та анонсував кадрові зміни у вищому керівництві країни.

аграрії лукашенко білорусь

Знак гривні
Знак гривні