Полковник Кривонос зняв кандидатуру на користь Порошенка

Він закликав своїх прихильників "не вступати в полеміку з провокаторами" - однак у коментарях до допису його все одно почали звинувачувати.

Кандидат в президенти України, заступник командувача Сил спецоперацій Збройних сил України Сергій Кривонос заявив про зняття своєї кандидатури на виборах на користь діючого президента Петра Порошенка:

"Поки йде війна і ймовірність відкритої агресії з боку нашого головного ворога - Російської Федерації - є надто великою, мені довелося прийняти зважене і непросте для мене рішення про зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост президента України. Я роблю це в інтересах громадян і майбутнього України! Вважаю, сьогодні в тих умовах, в яких перебуває держава, недоцільною зміну Верховного головнокомандувача Збройних сил України", - написав Кривонос.

"Свідомий того,що зараз з вуст наших ворогів, в тому числі і головних пропагандистів Росії, будуть лунати гасла, що Кривонос продався та здався. Буде мільйон дискусій не теми за скільки, кому і за що, брудні маніпулювання тощо".

Як показують коментарі до допису, заклики не допомогли. Кривоноса почали звинувачувати.

За матеріалом Лівого берега

кривонос вибори-19 порошенко

Знак гривні
Знак гривні