Двоє кандидатів знялися на користь Гриценка, йдуть переговори ще з кількома (+ІНФОГРАФІКА)

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що консультується щодо об'єднання ще з кількома кандидатами. Раніше на користь Гриценка вже зняли свої кандидатури міський голова Львова Андрій Садовий та кандидат від «Сили людей» Дмитро Гнап.

Про це пише Громадське телебачення.

Наші збірні рейтинги на основі всіх гідних довіри опитувань поки що показують Гриценка на п'ятому місці - але навіть в останньому опитуванні, результати якого оприлюднено вчора, ще були окремо прізвища Садового та Гнапа. Можливо, після "злиттів" рейтинг Гриценка зросте.


ЗБІРНІ РЕЙТИНГИ З ДИНАМІКОЮ (ІНТЕРАКТИВНА ІНФОГРАФІКА)

Гриценко в ефірі "Свобди слова" на ICTV зазначив, що громадяни в нього запитують, з ким ще він веде перемови щодо об'єднання - згадуючи прізвища глави СБУ часів Кучми Ігоря Смешка, кандидата від «Свободи» Руслана Кошулинського, екс-депутата Романа Безсмертного, депутата й лідера партії «Народний контроль» Дмитра Добродомова.

Гриценко вказав, що до кінцевого погодження про результат перемовин говорити не може з етичних міркувань, утім зазначив, що «зі згаданими та іншими людьми... ми проводимо ці консультації».

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

вибори-19 гнап садовий інфографіка гриценко

Знак гривні
Знак гривні