Тимошенко взялася нахвалювати Авакова

Проявляється прогнозований багатьма оглядачами союз: Юлія Тимошенко заявила, що вважає главу Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова "найкращим борцем із фальсифікацією виборів".

Про це вона сказала на прес-конференції у п'ятницю, відповідаючи на запитання журналістів, - передає УП.

Зокрема на запитання про зустрічі та домовленості за останні місяці з Аваковим Тимошенко відповіла наступним чином:

"Стосовно міністра внутрішніх справ. Тут я хочу дуже детально розповісти. Я дуже радію тому, що перший раз в історії політичних виборів міністр внутрішніх справ не буде прикривати фальсифікації, підкупи, які будуть здійснюватися діючим президентом".

За словами Тимошенко, МВС "завжди було кришувателем таких речей".

"А сьогодні я точно знаю, що в силу складених політичних обставин, я вірю в те, що МВС і Арсен Аваков будуть абсолютно віддано працювати, щоб фальсифікацій і підкупу не відбулося, і щоб узагалі країна бачила, що реально за лаштунками президентських виборів. І я цілком вітаю таку позицію Арсена Авакова.

Стосовно зустрічей з міністром, Тимошенко запевняє, що всі вони були присвячені офіційній подачі заяв про злочин: в одній заяві йшлося про "масовий підкуп виборців людьми Порошенка", в іншій – прохання перевірити, чи сфальшований державний реєстр виборців.

"Дякую МВС, що було порушено 2 кримінальні справи. Ці справи сьогодні розслідуються. Я відвідала слідчого і дала покази, і я вірю, що ці справи будуть доведені до логічного завершення", – сказала Тимошенко.

Водночас на уточнююче запитання, кандидат не відповіла, чи має якісь домовленості з главою МВС.

аваков вибори-19 тимошенко

Знак гривні
Знак гривні