Вакарчук таки заявив, що йде в політику

Про президентство поки не уточнює. Про похід у політику Святослав Вакарчук сказав на заході Українського інституту в Лондоні.

«Я в ділі, і ви згодом дізнаєтеся більше. Я би хотів привести в українську політику якомога більше облич. Влада як така мене не захоплює. Що підштовхує мене до політики — це розчарування сучасним її станом в Україні. Нестерпно дивитися на всі ці обличчя на білбордах у Києві. Нам потрібні нові політичні лідери. Я не вірю в революції, оскільки вони не дають стійких рішень», — заявив Вакарчук.

На його думку, в основі політики має бути боротьба з корупцією та трансформація судової системи.

Раніше Вакарчук заявляв, що його не цікавить посада президента.

Зазначимо, що соціологи включали Вакарчука в опитування щодо кандидатів у президенти попри те, що він не мав політичної партії й не робив заяв про наміри йти в президенти. Згідно з останнім соцопитуваннями, Вакарчук посідав 9 місце в рейтингу, випередивши Андрія Садового.

31 грудня в Україні розпочалася передвиборча кампанія виборів президента-2019. Голосування у першому турі виборів президента України відбудеться з 8:00 до 20:00 31 березня. Офіційні результати голосування українців мають оприлюднити не пізніше 10 квітня.

Загалом понад 30 політиків оголосили про намір взяти участь у виборах президента. Згідно з останнім соціологічним опитуванням, найвищий рейтинг мають лідерка партії «Батьківщини» Юлія Тимошенко, чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

вакарчук музика політика

Знак гривні
Знак гривні