На тлі обурення станом троуарів - комунальники радять уявити себе пінгвінами (ФОТО)

Дарницькі комунальники радять під час ожеледиці уявити себе пінгвіном. Такі поради з'явилися на тлі загального обурення станом тротуарів у Києві, – пише Хмарочос.

Фото Євгенії Моляр

Євгенія Моляр розповіла, що не змогла дійти з п’ятьма маленькими дітьми з Контрактової площі до кінотеатру «Жовтень», де вони планували подивитися фільм «Як Ґрінч украв Різдво».

«Тротуари перегороджені обмежувальними стрічками, бо падають бурульки. Обійти неможливо, бо всюди припарковані машини. Ми йшли вбрід глибоченними калюжами, падали на слизькій дорозі, вставали і знову йшли… Ми навіть не дійшли до Бурси, і зрозуміли, що вже спізнилися… Коли поверталися, то хтось із дітей тихенько плакав», – написала вона.

Що робити? Прибирати авто, чистити тротуари? Ні – уявляти себе пінгвіном!

Прес-служба Дарницької районної адміністрації опублікувала в Facebook інфографіку про безпечний спосіб ходіння слизькою поверхнею. Аби убезпечитися від падіння, слід тримати центр ваги тіла над ногою, що попереду.

«Тварина, яка це зрозуміла – пінгвін. Вважайте себе пінгвіном на слизькій поверхні – і все буде добре», – радять дарницькі комунальники.

25 грудня на вулиці Симиренка, що на Борщагівці, загинув чоловік. Він послизнувся на тротуарі та дістав травму голови. Медики, які прибули на місце, констатували смерть.

Фото Єгора Кравця

жкг маразм київ

Знак гривні
Знак гривні