Чергова битва за врожай: на Запоріжжі рейдер із Батьківщини пробував викрасти голову виконавчої служби (ВІДЕО)

БЮТ уже виключив підозрюваного в рейдерстві бізнесмена зі своїх лав. Кримінальна група скоїла жорстокий напад та спробу викрадення начальника районного управління виконавчої служби Сергія Гогунського:

Відео, опубліковане головою ОДА Запорізької області Костянтином Брилем:

"Напередодні виборів місцеві «політики» вже поділили майбутні посади та, користуючись ними, намагаються царювати в районі.

Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергей Гогунський постраждав від дій злочинного місцевого угрупування. Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай.

А держслужбовця, що намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували посадовця, а й викрали його в багажнику авто.

...Я не боюсь називати прізвища [причетних до викрадення]! Йдеться про Андрія Анатолійовича Акритова, який співпрацює з місцевим осередком БЮТ і стверджує, що після виборів стане головою Нацполіції Запорізької області".

БЮТ виключає Акритова

Партія "Батьківщина" виключила зі своїх лав Андрія Акритова, начебто причетного до побиття голови державної виконавчої служби Приморського району Запорізької області Сергія Гогунського.

Про це пише Цензор

аграрії запоріжжя кримінал

Знак гривні
Знак гривні