Порошенко саркастично подякував Путіну: той своєю агресією об'єднав українців проти себе (ВІДЕО)

Президент України Петро Порошенко відвідав Нью-Йорк під час візиту на Генеральну асамблею ООН, там він також дав інтерв’ю каналу CNN. Порошенко відповів на запитання колумніста Washington Post Фаріда Закарія в ефірі програми GPS.

Під час інтерв’ю Порошенко подякував президенту РФ Володимиру Путіну за те, що той зробив Україну більш європейською. У такий спосіб відповідаючи на репліку ведучого про те, що, на думку колумніста Washington Post, результатом агресії Путіна проти України стало об’єднання українців, Порошенко сказав, що може тільки підтвердити цю тезу, – перекладає Заборона:

«У 2013 трансатлантичну інтеграцію України, вступ до НАТО підтримувало 16% українців. Зараз це понад 54%. Хто зробив це? Путін. У 2013 європейську інтеграцію України, вступ до ЄС підтримувало 33% українців. Зараз – 74%. Хто це зробив? Путін. Тому дякую, пане Путін, за те, що зробили мою країну набагато більш європейською й набагато більш готовою захищати європейські цінності та трансатлантичні цінності. І ми абсолютно впевнені, що ми не повернемося до Російської імперії», – заявив Порошенко.

Порошенко: Дякую, містер Путін CNN)

краса відео путін порошенко

Знак гривні
Знак гривні