Двоє військових загинули та семеро поранені на Донбасі

Двоє українських військових загинули, ще сім постраждали в зоні збройного конфлікту на Донбасі 26 серпня, повідомив штаб української воєнної Операції об’єднаних сил.

«Внаслідок обстрілів двоє наших захисників було поранено, ще двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали бойові травми. Також вчора в результаті підриву на мінно-вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання один військовослужбовець зазнав поранень і ще один – бойового травмування. Ще двоє військовослужбовців загинули та один отримав бойову травму з особистої необережності внаслідок спрацювання вибухового пристрою», – розповіли в штабі.

Згідно з повідомленням, підтримувані Росією бойовики минулої доби відкривали вогонь 23 рази.

Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі 27 червня оголосила про чергове «всеосяжне, стале і безстрокове припинення вогню» з 1 липня, з 00.01 за київським часом, цього разу з нагоди жнив. Воно було порушене майже відразу після заявленого початку і відтоді, як і всі попередні перемир’я, порушується постійно. Новий режим припинення вогню оголошений з 29 серпня.

Радіо Свобода

донеччина герої армія луганщина війна

Знак гривні
Знак гривні