Запрошуємо взяти участь у тендерах на модернізацію порталів відкритих даних Вінниці та Чернівців

Громадська організація “Агенція журналістики даних” запрошує професійних розробників, що відповідають вимогам, подати конкурсні пропозиції на модернізацію порталів відкритих даних Вінниці (opendata.gov.ua) та Чернівців (data.city.cv.ua). Для участі в тендерах запрошуються розробники, що мають досвід надання відповідних послуг.

Організація є співвиконавцем Проекту міжнародної технічної допомоги «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах» (надалі – Проект) і в рамках Проекту, зокрема, працює з містами у напрямку відкритого доступу до даних. Одним із завдань проекту є створення порталів відкритих даних у співпраці з обраними міськими радами.

Учасники конкурсу повинні самостійно запропонувати календар робіт та загальну тривалість, виходячи з технічних та оперативних можливостей.

Конкурсну пропозицію (окремо для одного з міст, або для обох разом) для участі в тендері, а також супровідні документи необхідно подати до 18:00 03 липня 2018 року. Вимоги до подання наведені в офіційних оголошеннях.

Офіційне оголошення тендеру порталу Вінниці: http://bit.ly/2sPAbYP
Технічне завдання порталу Вінниці: http://bit.ly/2MplaF5

Офіційне оголошення тендеру порталу Чернівців: http://bit.ly/2HZlsz2
Технічне завдання порталу Чернівців: http://bit.ly/2qmhCdi

тендер вінниця чернівці відкриті дані TAPAS

Знак гривні
Знак гривні