ГО “Агенція журналістики даних” оголошує тендер на модернізацію порталу відкритих даних Чернівців data.city.cv.ua

Громадська організація “Агенція журналістики даних” є співвиконавцем Проекту міжнародної технічної допомоги «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах» (надалі – Проект) і в рамках Проекту, зокрема, працює з містами у напрямку відкритого доступу до даних. Одним із завдань проекту є створення порталів відкритих даних у співпраці з обраними міськими радами.

Організація запрошує професійних розробників, що відповідають вимогам, викладеним в офіційному Оголошенні, подавати конкурсні заявки (пропозиції) на модернізацію порталу відкритих даних Чернівців data.city.cv.ua. Для участі в тендері запрошуються юридичні особи або фізичні особи-підприємці, що мають досвід надання відповідних послуг.

Обсяг робіт – повне виконання Технічного завдання, що додається до цього оголошення.

Учасники конкурсу повинні самостійно запропонувати календар робіт та загальну тривалість, виходячи з технічних та оперативних можливостей.

До участі в тендері необхідно подати технічну і цінову пропозиції, а також супровідні документи до 18:00 1 червня 2018 року. Вимоги до подання наведені в офіційному оголошенні.

Офіційне оголошення тендеру: http://bit.ly/2IEguIX
Технічне завдання: http://bit.ly/2qmhCdi

чернівці відкриті дані тендер TAPAS

Знак гривні
Знак гривні