Шукають свідків: У Києві на кіборга Дмитра Вербича скоєно напад. Він у реанімації

Увечері 2 травня на ветерана АТО, захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича було скоєно напад з застосуванням зброї.

Про це на своїх сторінка у Facebook повідомляють його друзі Євгенія Сєрая та Валентин Бондаренко. Останній - з місця подій.

На світлині Дмитро Вербич після нападу. Фото: Валентин Бондаренко

Інцидент стався на вулиці Костянтинівській у Києві, що на Подолі.

Невідомі діяли групою, за попередніми даними, близько 4-5 осіб. Можливо, були у масках.

Дмитру завдали удари ножем у спину, залили обличчя та очі сльозогінним газом, добивали молотком, - повідомляє Сєрая.

За кілька хвилин на місці події вже були його друзі Валентин Бондаренко та Олександр Чуб з військовою аптечкою. Наклавши бандаж, терміново доправили в Київську обласну лікарню.

За повідомленням близьких Дмитра Вербича, зараз він у реанімації. У лікарню прибули співробітники кримінальної поліції з Подільського відділку і проводять опитування про інцидент.

Поліція Києва на своїй сторінці у Facebook опублікувала оголошення про розшук ймовірних підозрюваних. За даними силовиків, у нападі брало участь троє хлопців та дві дівчини.

У поліції також зазначили, що вже обстежили місце події та знайшли записи з камер спостереження, де зафіксовані люди, які можуть мати відношення до нападу.

Зображення з камер спостереження не дуже чіткі, проте дозволяють скласти уявлення про основні прикмети ймовірних підозрюваних та їхній одяг на момент нападу.

"Якщо ви впізнали зображених осіб, маєте інформацію про них або їх місцезнаходження, просимо повідомити про це за номером 102", - зазначають у поліції.

Інформацію можна повідомляти також друзям постраждалого Дмитра Вербича: ivgagrey@gmail.com, 0960943733 (Євгенія Сєрая).

Ймовірні нападники:

Ймовірні нападники на Дмитра Вербича. Джерело: Поліція Києва

Ймовірні нападники на Дмитра Вербича. Джерело: Поліція Києва

Ймовірні нападники на Дмитра Вербича. Джерело фото: Поліція Києва

Оновлення від 00:17, 3 травня. Поліція оприлюднила відео нападу. Одяг трьох нападників збігається з одягом осіб, раніше оприлюднених поліцією у зв'язку з інцидентом.

бійка АТО замах розшук напад ветеран

Знак гривні
Знак гривні