Amazon дає змогу купувати товари прямо в американських магазинах

Американський торгівельний гігант Amazon відкриває можливість купувати товари прямо в американьских магазинах, що зареєстровані у мережі. Таким чином внутрішні американські торгівці у системі стають практично глобальними гравцями.

Про це пише ituade.com.ua

У скромному прес-релізі на сайті Amazon повідомляють, що тепер у мобільному додатку Amazon Shopping App можна обрати пункт International Shopping Experience та розплачуватись 25 валютами світу за товари, що представлені американськими продавцями у системі. Таким чином, американський торгівельний майданчик з його 45 мільйонами товарних позицій практично стає доступним для всього світу. Система також пересилатиме товари до більш ніж 100 країн світу.

В свою чергу, відпадає потреба у фірмах-посередниках, що "ексклюзивно" возили товари з американської версії Амазону. Так само доведеться замислитись партнерам локальних версій сайту Amazon, що торгували, не побоюючись конкуренції з боку материнського сайту компанії.

Фактично, це робить Amazon великим всесвітнім супермаркетом. Цікаво, що тепер покупки можна буде зробити на п'ятох мова – англійська, іспанська, китайська, німецька та португальська/бразильська.

Завдяки гарному технічному оснащенню та гнучкості місцевого законодавства, американці зі своїми товарами спокійно виходять на ринки іноземних країн.

інтернет технології бізнес

Знак гривні
Знак гривні