Інститут серця пояснив, чому здоровенний Крисін у дитячому відділенні

Юрія Крисіна 23 лютого направили до дитячого відділення Інституту серця через брак місця у дорослому.

Про це Громадському повідомив директор Інституту серця Борис Тодуров.

«Він потрапив до нашої клініки зі скаргами на біль в серці [а сам Крисін казав, що "спортсмен і хоче перевіритись" - ТЕКСТи.]. На той момент, це був початок тижня, в нас не було місць у дорослих палатах. І коли немає місць у дорослих палатах, ми кладемо пацієнтів у дитячі», — сказав Тодуров.

Водночас лікар зазначив, що попередньо з Крисіним знайомий не був і не знав його біографії, а попередніх домовленостей особисто з ним не мав.

За словами директора Інституту серця, 26 лютого, одразу після візиту активістів, Юрій Крисін написав заяву про відмову від подальшого обстеження та залишив медзаклад. Можливість домовленості Юрія Крисіна із завідувачкою дитячого відділення Іриною Аксьоновою директор коментувати відмовився. Не захотіла з нами спілкуватися і сама Ірина Аксьонова.

Нагадаємо, 26 лютого активісти знайшли Юрія Крисіна, обвинуваченого в організації загонів «тітушок», які нападали на євромайданівців, у дитячому відділенні Інституту серця та облили його зеленкою. Юрій Крисін тоді сказав, що в медзакладі не ховається від суду, а проходить обстеження.

1 березня Юрій Крисін не з’явився на апеляційний суд у справі вбивства журналіста В’ячеслава Веремія.

Суд над Крисіним у справі викрадення активістів Майдану перенесли на 15 березня.

Крисін є фігурантом справи про вбивство журналіста В’ячеслава Веремія, яке сталось у період Євромайдану, в ніч на 19 лютого 2014 року поруч із Софіївською площею в Києві.

Крисін визнає свою провину в побитті Веремія. Відео, як журналіста б’ють битою, доступне в інтернеті.

За цей час він став фігурантом інших справ, зокрема, справи про напад на автозаправну станцію «Народна АЗС» у Києві в районі аеропорту «Жуляни» 5 травня 2016 року.

суд маразм крисін медицина

Знак гривні
Знак гривні