Вакарчук чомусь укотре заявив, що не піде в Президенти, але не може стояти осторонь (ВІДЕО)

Музикант, лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук заявив, що влада його не цікавить і він не має наміру балотуватися в президенти України.

Про це він сказав у відеозверненні під назвою “Розмова про важливе”, оприлюдненому на своєму офіційному YouTube-каналі.

“Я ніколи не заявляв про свої президентські амбіції. Я не збираюся цього робити і сьогодні”, – підкреслив музикант, стоячи на тлі книжкових полиць.

Він повідомив, що не замовляв жодних соцдосліджень, а до оприлюднених президентських рейтингів ставиться стримано.

“Влада як така мене не цікавить. Я ніколи не співпрацював із жодними політтехнологами, не обговорював з ними навіть гіпотетичні політичні плани. Ніколи не замовляв соціологічним компаніям дослідження на тему своїх президентських чи інших політичних рейтингів. І взагалі до публікації таких рейтингів ставлюсь стримано. А ще більш стримано – до їхнього обговорення, оскільки вважаю, що у країні сьогодні є точно більш важливі речі для обговорення”, – зазначив співак.

Також Святослав Вакарчук запевнив, що є самодостатньою людиною, за якою не стоять чужі гроші.

За словами музиканта, зараз він навчається в Стенфордському університеті у США і частково оплачує навчання трьох українців в цьому вузі.

“Роблю це не для того, щоб вивчитись на президента, а для того, щоб мати змогу предметно ставити запитання та висувати кваліфіковані вимоги представникам влади”, – пояснив співак.

Він каже, що радо займався би лише творчістю, але після Революції гідності вирішив, що не може стояти осторонь подій в Україні.

“Ми всі разом повинні брати участь у створенні нашої держави. Незалежно від віку, професії, роду занять або місця проживання. Кожен день робити нашу країну кращою й успішнішою”, – підкреслив він.

Новинарня

вакарчук

Знак гривні
Знак гривні