Батальйон під командуванням Плотницького був кузнею диверсантів українських спецслужб, - боєць НЗФ Зоря на допиті у корнетівців (ВІДЕО)

Так зване "МДБ ЛНР" опублікувало розповідь бойовика батальйону "Зоря", який прямо звинуватив колишнього комбата Ігора Плотницького в керівництві мережею українських диверсантів у незаконних збройних формуваннях "республіки".

На відео чоловік, який назвався Віталієм Воротиліним, розповідає, що після початку бойових дій на Донбасі він вступив до лав батальйону "Зоря", акцентувавши увагу на тому, що комбатом тоді був "нинішній глава "Луганської народної республіки" Ігор Венедиктович Плотницький".


ВІДЕО

Потім "свідок МДБ" називає імена і позивні цілої низки бойовиків батальйону "Зоря". Вони, за його словами, кудись відходили з розташування частини, після чого ЗСУ нібито обстрілювали позиції батальйону, дитячі садочки й ринки. За словами Воротиліна, одного разу його нові друзі прийшли до нього додому і чесно зізналися, що "вони працюють на спецслужби України".

"У мене склалося враження, навіть повна переконаність, що батальйон "Зоря" був кузнею диверсантів, які безпосередньо працювали на спецслужби України", - резюмує на камеру так званого "МДБ ЛНР" Воротилін.

війна луганщина сепаратизм кримінал

Знак гривні
Знак гривні