Під час пожежі в Одесі підліток урятував 15 дітей (ФОТО)

Під час пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі 13-річний Максим Тихончук виніс з охопленого вогнем корпусу 15 дітей.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат міської ради Одеси Олександр Іваницький.

"Максим Тихончук, 13 років. Хлопець, який виніс дітей із п'яти кімнат у таборі "Вікторія". Це 15 дитячих життів!!!! Дітей, які спали і нічого не підозрювали. У понеділок просто пішов на уроки в школу, з обпаленими руками .... Скромна, сильна, добра ЛЮДИНА, якою можуть пишатися Його батьки і вся країна!!! Максим Тихончук і Катя Ной - ці діти наш Золотий Фонд!!!", - написав депутат.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля. Загинули троє дітей. Також у лікарню доставлено двох неповнолітніх. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 270 КК "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки". Як повідомляв у суботу радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк, підозру оголошено двом посадовим особам дитячого закладу - директору і відповідальному за пожежну безпеку. Цих осіб затримано відповідно до ст. 208 КПК.

Цензор

освіта герої трагедія одеса

Знак гривні
Знак гривні